10.2.2016. 10:01
1
Policija pronašla BMW za kojim je tragao Interpol
U suradnji s Interpolom, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a i PU Grude preksinoć u mjestu Tihaljina pronašli su motorno vozilo marke BMW, za kojim je postojala potraga.

O događaju je izviješteno Županijsko tužiteljstvo po čijem nalogu je u utorak izvršen očevid, nakon čega je predmetno vozilo prevezeno u Sabirni centar MUP-a na Bučinama. Daljnje istražne radnje su u tijeku, priopćeno je iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije. 

U protekla 24 sata na području Zapadnohercegovačke županije evidentiran je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira. Protiv počinitelja su poduzete zakonom propisane mjere.

Tijekom istog razdoblja evidentirane su dvije prometne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Evidentirana su i dva kaznena djela iz oblasti kaznenih djela protiv imovine.

Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

(FENA) 

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.