12.2.2016. 11:03
0
Starac pucao na ovce i sjekao sadnice šljiva
Sedamdesetogodišnji E.H. iz naselja Rajska kod Gradačca uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo oštećenja tuđe stvari.

Službenici PU Gradačac su radeći na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela počinjenog 9. februara operativnim saznanjima došli do E.H., koji je nakon hapšenja priznao počinjenje tri krivična djela u januaru i februaru 2016. godine, piše Avaz.

Sedamdesetogodišnji E.H. je pucajući iz vatrenog oružja ranio veći broj ovaca, a priznao je o sječu 123 sadnice šljive.

O navedenom događaju obavješten je dežurni kantonalni tužitelj, a službenici pokicije će Tužiteljstvu TK dostaviti izvještaj o učinjenom krivičnom djelu oštećenja tuđe stvari.

(Merima Druškić)

StaracOvce
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.