13.2.2016. 17:21
0
"U Zvorniku ima onih koji su upleteni u kriminal i korupciju"
Potpredsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Zdravko Krsmanović rekao je da će se morati ispitati "pljačka“ u Fabrici glinice "Birač“ i propaloj Balkan investment banci.

-Hapšenja koja su se dogodila dovešće do toga da svi oni koji su se ogriješili o zakon moraju da odgovaraju, a i među njima sigurno ima i ljudi u Zvorniku koji su upleteni u kriminal i korupciju i napravili su štetu građanima - naveo je Krsmanović na pres-konferenciji u Zvorniku. 

On je dodao da "neće proći“ ponovni pokušaj pojedinaca da na "nelegalan način“ dođu do vlasništva u Fabrici glinice.

Potpredsjednik NDP-a tvrdi da su posljednja hapšenja "samo početak“.

Kaže da sve priče o izdajnicima koje se vežu za Savez za promjene "neće proći, jer je to zadnja faza očaja režima, koji pokušava na sve moguće načine da sačuva sebe od neminovnog - istraga koje su počele i doće do vrha SNSD-a i vlasti u RS“.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.