13.2.2016. 18:34
0
Sunce izmamilo Sarajlije na ulice: Pogledajte kako su danas izgledale centralne sarajevske ulice
U Sarajevu, ali i većem dijelu Bosne i Hercegovine danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša je zabilježena u jutarnjim satima i prije podne, u većini područja, a na planinama slab snijeg, dok je u poslijepodnevnim satima sunčano vrijeme izmamilo građane na ulice, javlja Anadolu Agency (AA).

Iako je ujutru padala jaka kiša, poslijepodne, na radost mnogih, oblake je zamijenilo vedro nebo. Građani Sarajeva su odlučili poslijepodnevno ugodno vrijeme iskoristiti za šetnju, kao i za odmor u omiljenim kafićima.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda u 13 sati, na Bjelašnici je temperatura zraka iznosila  - 4 stepena Celzijusa, dok je u Sarajevu, Tuzli, Bihaću i Banjoj Luci izmjereno 11 stepeni.

Najtoplije je bilo u Zenici, gdje je izmjerena temperatura iznosila 16 stepeni. U Mostaru i Neumu bilo je četiri stepena hladnije. 

(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.