17.2.2016. 9:03
0
Na planinama oblačno, nema uslova za skijanje
Na Jahorini je danas oblačno i vidljivost je dobra. Temperatura izmjerena u 7.30 sati je 1 °C. Trenutna visina snijega je 5 cm na stazama. Vjetar puše brzinom 12 m/s.

Kako navode iz Olimpijskog centra Jahorina, ski liftovi ne rade.

KJP ZOI' 84 navodi da je vrijeme na Olimpijskim planinama Bjelašnica i Igman  oblačno sa jakim vjetrom.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i nedovoljne količine snijega u Babinom dolu na Bjelašnici nema uslova za skijanje. 

Ski liftovi BX, K1 (kolijevka) i trosjedna žičara nisu u funkciji.   

Na Malom polju na Igmanu neće raditi dvosjedna žičara i beby liftovi, dok na Velikom polju na Igmanu nisu u funkciji baby lift i staza za nordijsko skijanje. 

U Babinom dolu na Bjelašnici trenutno nema snijega, a temperatura je 10°C. Visina snježnog pokrivača na vrhu Bjelašnice je 3 cm, dok je temperatura 0°C. Na Malom i Velikom polju na Igmanu trenutno nema snijega, a temperatura je 8°C.

Ukoliko se steknu uslovi za skijanje javnost će biti blagovremeno obavještena. 

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.