14.3.2016. 13:51
1
Napadač na ekipu N1 kod Višegrada pušten na slobodu
Boško Branac, napadač na ekipu Televizije N1, pušten je na slobodu uz dva prekšajna naloga.

Kako N1 saznaje, prekršajni nalozi odnose se na fizički napad i grubo vrijeđanje ekipe N1 na jučerašnjem okupljanju pripadnika Ravnogorskog četničkog pokreta kod Višegrada.

Iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo za N1 su potvrdili da će zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka biti podnesen i protiv jedne žene, također za grubo vrijeđanje ekipe N1.

Podsjećamo, juče nakon napada na ekipu Televizije N1 na okupljanju pripadnika Ravnogorskog četničkog pokreta kod Višegrada dežurni tužilac se izjasnio da nema elemenata krivnog djela i naložio da se kompletan prikupljeni materijal dostavi Tužilaštvu Istočno Sarajevo na ocjenu i nadležnost.

(Nedim Pobrić)

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.