22.4.2016. 14:45
0
Više od stotinu osnovaca posjetilo Obrazovno-razonodni centar za mlade "Spajalica"
U Obrazovno - razonodnom centru za mlade SPAJALICA na Ilidži, u petak, 22.04.2016. godine organizovan je „Dan otvorenih vrata“.

Tokom dvosatnog programa predstavljen je način rada i ponuda SPAJALICE, a centar je posjetilo više od stotinu osnovaca. Učenici/ce osnovnih škola učestvovali su u radionicama posvećenim obilježavanju 22. aprila – Dana planete Zemlje, različitim tematskim kvizovima, te brojnim interaktivnim igricama.

Ispred Obrazovno-razonodnog centra za mlade SPAJALICA organizovane su i sportske igre za osnovce. Učenici/ce su uz nadzor nastavnika, te volontera i volonterki,  učestvovali u različitim takmičenjima i igrama snalažljivosti.

„Spajalica je jedan od rijetkih centara ovakvog tipa u Bosni i Hercegovini i drago nam je da možemo reći da već osam godina mladim osobama pomažemo u njihovom odrastanju i formiranju. Stručno osoblje centra svakodnevno, kroz različite radionice, kurseve i druge aktivnosti radi sa školarcima i pomaže im da svoje slobodno vrijeme provode sa smislom. To u konačnici i jeste misija ovog centra, pomoći u kreiranju društva koje mladim ljudima nudi okruženje u kojem mogu postati zadovoljnim i društveno odgovornim građankama i građanima“ – poručila je Vesna Filipović, voditeljica Obrazovno-razonodnog centra za mlade SPAJALICA.

Organizovanje „Dana otvorenih vrata SPAJALICE“ podržala je i Općina Ilidža, čiji su predstavnici posjetili centar.

 
Spajalica
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.