3.5.2016. 14:01
0
Čović i Karamarko održali sastanak na Ivanici: Imamo problema u komunikaciji koje možemo olakšati
Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović sa stranačkim izaslanstvom i dužnosnicima sastao se danas na Ivanici s predsjednikom HDZ-a i prvim potpredsjednikom Vlade Republike Hrvatske Tomislavom Karamarkom te izaslanstvom Vlade, Dubrovačko-neretvanske županije i grada Dubrovnika.

Kako je priopćeno iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH, tijekom sastanka bilo je riječi pograničnoj suradnji i razvoju Ivanice. Izaslanstva su se složila kako zajednički trebaju djelovati kako bi prostor Ivanice zaživio u punom kapacitetu. Zaključeno je kako treba uraditi i dodatne napore kako bi se prostor Ivanice jačao kroz nova radna mjesta i infrastrukturu.

"Imamo puno problema u komunikaciji koje možemo olakšati. Želimo stvoriti ambijent za ulaganje ovdje, ali i olakšati život ljudima koji ovdje žive, te otvoriti vrata svima onima koji vide ovdje budućnost", kazao je Čović u izjavi nakon sastanka.

Pri tome je istaknuo kako Ivanica i općina Ravno, koji su nadomak Dubrovnika, imaju puno neiskorištenih potencijala poput špilje Vjetrenice koja će danas ponovno biti otvorena za posjetitelje.

"BiH je naš prvorazredni prometni, gospodarski i sigurnosni interes. Apsolutno smo za tu gradnju mostova, a pogotovo za podizanje kvalitete života", kazao je Tomislav Karamarko te istaknuo kako je Hrvatska spremna pomoći kako bi se povećala kvaliteta života ljudi u BiH, a posebno Hrvata koji su u toj zemlji konstitutivni narod. Naveo je i kako s predstavnicima vlasti iz BiH želi razgovarati i o tome kako zaustaviti trend iseljavanja mladih ljudi.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.