12.5.2016. 12:19
0
Almir Hurtić na klupi FK Sarajeva u idućoj sezoni
Uprava Fudbalskog kluba Sarajevo saopćila je da će „bordo tim“ sa klupe predstojeće sezone voditi Almir Hurtić, 44-godišnji stručnjak, javlja Anadolu Agency (AA).

U saopćenju se navodi da je Upravni odbor FK Sarajevo na jučerašnjoj sjednici odlučio da će dužnost šefa stručnog štaba prvog tima u nadolazećoj takmičarskoj sezoni 2016/17 obavljati Hurtić, koji dolazi iz trenerskog kadra FK Sarajeva.

Hurtić je u dosadašnjem toku sezone dva puta vršio dužnost privremenog trenera prvog tima, a ostvario je učinak od osam pobjeda, jedan neriješen rezultat te dva poraza.

Iz Kluba poručuju da imenovanjem Hurtića treba da se obezbijedi kontinuitet rada struke, te da će omogućiti logičnu implementaciju mladih fudbalera iz Akademije FK Sarajevo u prvi tim, obzirom da je upravo Hurtić obavljao dužnost šefa te Akademije.

(Anadolu Agency)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.