15.5.2016. 20:24
0
Dvogodišnjakinja se otrovala lijekovima dok su je čuvala maloljetna braća i sestre
Dvogodišnja J.S. iz Svetozara Miletića, kod Sombora u Srbiji, otrovala se lijekovima kojih se dokopala dok su je čuvala maloljetna braća i sestre.
Djeca su prekjučer primjetila da njihova sestrica ne daje znake života, pozvali su komšije koji su alarmirali hitnu pomoć, ali za nesretnu djevojčicu nije bilo spasa. Iz ambulante u Miletiću, varoši na sjeveru Bačke, prevezena je u bolnicu u Somboru, ali su ljekari bili nemoćni, pa je tijelo prebačeno u Klinički centar Vojvodine, gdje je za „Alo!” nezvanično potvrđeno da je djevojčica preminula od trovanja lijekovima. Detalji ove tragedije biće poznati tek poslije obdukcije.

- Igrala se djeca i nisu pazila. Roditelji su ih ostavili same u kući kada su otišli u nadnicu - priča komšija male J. S.

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.