23.7.2016. 17:54
0
Bombardovanje naselja u Halepu: Poginulo 19, ranjeno 55 osoba
Poginulo je 19 civila, a ranjeno je 55. Među poginulima se nalaze žene i djeca. I među povrijeđenima ima i onih koji su u teškom zdravstvenom stanju.

Najmanje 19 osoba poginulo je, a 55 je povrijeđeno u zračnim napadima ruskih ratnih aviona i aviona snaga odanih sirijskom predsjedniku Basharu al-Assadu, javlja Anadolu Agency (AA).

Napadi na područja koja su pod kontrolom opozicije izvedeni su vakumskim i barel bombama kao i kasetnim.

Jedan od službenika civilne zaštite Halepa Ibrahim Ebu Leys kazao je za AA da su bombardovana naselja Firdevs, Dahret el-Avad, Katirci, Muyesser i Kadi.

Poginulo je 19 civila, a ranjeno je 55. Među poginulima se nalaze žene i djeca. I među povrijeđenima ima i onih koji su u teškom zdravstvenom stanju. 
Ebu Ahmed ranjen je u Firdevsu.

"Ubit ćemo te. Svaki dan nas ubijate. Ne misli da te se bojimo. Pobjeda će biti naša", poručio je Basharu al-Assadu. 


(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.