18.8.2016. 22:00
0
Iz NDP-a poručuju: Špiriću, znamo da vam je stalo da vaš asistent dobro prođe na predstojećim izborima
NDP je saopštio danas da potpredsjednik ove stranke Nikola Špirić ne bi trebalo da brine za podršku kandidatu Saveza za promjene za gradonačelnika Banjaluke Draganu Čaviću.

Iz NDP-a ističu da Špirić govori o socijalnom senzibilitetu i iskazuje brigu prema nerazvijenim dijelovima grada, te da "fascinira smjelost i drskost kojom SNSD uporno atakuje na građane Banjaluke". 

"Gospodine Špiriću, znamo da vam je veoma stalo da vaš asistent dobro prođe na predstojećim lokalnim izborima, da bi nastavili sa zajedničim biznisom. 

Javnost Banjaluke i Srpske informisaćemo u toku kampanje o vašim zajedničkim projektima od vremena kada ste bili predsjedavajući Savjeta ministara BiH, pa sve do danas", navodi se u saopštenju.

Špirić je danas u Banjaluci izjavio da se Čavić, kada je riječ o porezima, ponaša kao Super Hik - lik iz Alan Ford stripa koji poziva da se uzima od siromašnih i daje bogatima. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.