29.9.2016. 18:04
0
Hit predizborne kampanje: Paketi sa taoletnim papirom i druženje uz janjetinu i harmoniku na auto-otpadu kod mejtafa
Poziv simpatizerima DF-a
Kandidati ZSD-a
Paket za simpatizere GS-a
Do izbora su ostala jo dva dana, a kandidati i stranke su od samog početka kampanje na sve načine pokušavali pridobiti glasače.

Sredstva se nisu birala pa je tako predsjednik Građanskog saveza Reuf Bajrović simpatizerima dijelio pakete u kojima su se nalazili čaj, kesa makarona, četkica za zube, po dvije jabuke i rolna taoletnog papira, piše Faktor. 

Demokratska fronta je za potencijalne birače organizovala druženje uz janjetinu i harmoniku. 

"Druženje sa kandidatima uz roštilj, janjetinu i harmoniku. 25. 09. 2016. godine, nedjelja u 15 sati Donja Krčana "Auto-otpad" kod mejtafa", pisalo je u pozivu.

Veliki pažnju na društvenim mrežama privukli su i kandidati ZSD-a u Istočnom Drvaru, općini koja je poznata po tome što skoro i nema mladih ljudi.  

(Adna Zukanović-Zilić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.