30.9.2016. 17:57
0
Kandidat za načelnika Bugojna Hasan Ajkunić pozvao građane na pobjedničku kafu
Zbog svega što je uradio za Bugojno, nezavisni kandidat za načelnika na Općinskim izborima 2. oktobra Hasan Ajkunić zaslužuje novi mandat prvog čovjeka općine, poručeno je s centralnog predizbornog skupa, koji je održan u petak na Gradskom trgu u tome gradu.

- Od prvog dana kampanje, mnogi kandidati  su „pojurišali“ na bandere, kako bi nas gledali odozgo, s visoka. Jedino je Hasan  Ajkunić ostao na zemlji, bez ikakvog straha da stane među vas, jer je njegov obraz i nakon toliko godina na vlasti ostao čist, kazao je dugogodišnji saradnik i prijatelj aktuelnog načelnika Bugojna Vahid Duraković.

Podsjetio je na izgled i stanje u Bugojnu prije desetak godina, i naveo niz projekata kojima su, naglasio je, stvoreni preduvjeti za „dolazak investicija u grad i otvaranje novih radnih mjesta“.

-Nije slučajno da se u Bugojnu u posljednjih nekoliko godina investicije povećavaju, i da je ove godine u grad došla najuspješnija firma u BiH „Prevent“,  u kojoj se ovih dana zapošljava veliki broj mladih ljudi, naglasio je Duraković.

Uz poziv da na izborima na glasačkom listiću zaokruže njegovo ime, nezavisni kandidat za načelnika Bugojna Hasan Ajkunić zahvalio je građanima na podršci, kao i članovima svog izbornog tima, i drugih partija koje su, kako je rekao, stale uz njega. 

- Pozivam sve vas da, kao pobjednici ovog grada, trećeg oktobra zajedno pijemo pobjedničku kafu, poručio je Ajkunić.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.