16.12.2016. 15:44
0
U Sarajevu otvorena nova dm prodavnica - Novo mjesto ugodne kupovine
Nova dm poslovnica u Sarajevu
Nova dm poslovnica u Sarajevu
Nova dm poslovnica u Sarajevu
Nova dm poslovnica u Sarajevu
dm drogerie markt je otvorio novu prodavnicu u Sarajevu čime je nastavio širenje prodajne mreže i otvaranje novih radnih mjesta, kako je i najavljeno na početku poslovne godine.
Nova dm prodavnica na Ciglanama, u ulici Alipašina 45 b, nudi kupcima bogat asortiman koji obuhvata više od 12.500 proizvoda svjetskih i domaćih proizvođača. Ukupan prostor od 730 m² moderno je uređen te usklađen s potrebama kupaca. Zaposleno je šest osoba koje su se pridružile uspješnom dm timu.

Na dan otvorenja petnaeste dm prodavnice u Sarajevu, kupci su uživali u brojnim popustima, poklonima i iznenađenjima, a uručena je i donacija u iznosu od 3.000 KM predstavnicima Udruženja trudnica i mama za projekt Savjetovalište za trudnice i mlade mame. Ovaj projekt jedan je od prijavljenih na inicijativu dm {ZAJEDNO} za bolje sutra te pored prvobitno izabranih deset projekata dodatno podržan u sklopu ove inicijative. Donaciju je, radom na kasi, podržala Jasminka Šahinagić, zaštitno lice dm kampanje „Jer sve smo to MI”.

Sarajevo je postalo bogatije za još jednu modernu i lijepo uređenu dm prodavnicu na atraktivnoj lokaciji, koja kupcima omogućava kvalitetu usluga i širok asortiman proizvoda. Donacijom koju smo danas uručili želimo dati podršku trudnicama i mladim mamama u ovom najljepšem ali možda i najzahtjevnijem životnom periodu. dm i kroz druge aktivnosti, a posebno kroz babybonus program lojalnosti, kontinuirano pruža podršku mladim roditeljima.“ – izjavila je Ruzmira Muratbegović, regionalna menadžerica dm-a.

Sve kupce ove prodavnice do 17.12. očekuje i 15% popusta na ukupnu kupovinu kao i snižene cijene odabranih proizvoda. U toku je i nagradna igra, u kojoj kupci mogu sudjelovati do 22.12. te osvojiti vrijedne nagrade: mašinu za pranje i sušenje veša, mikrovalnu pećnicu kao i dm poklon kartice u vrijednosti od 25 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice na adresi Alipašina 45 b je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.