26.1.2017. 13:53
3
"Neka nam premijerka kaže šta je radila korisno u SAD-u osim onih famoznih selfieja"
Premijerka RS-a Željka Cvijanović putovala je u Sjedinjene Američke Države, na dan inauguracije Donalda Trumpa, o trošku građana RS-a i mora njima podnijeti izvještaj o tom putovanju i opravdati utrošena sredstva, ukazao je danas generalni sekretar PDP-a Miroslav Brčkalo.

Istakao je da je to obaveza odgovornih zvaničnika.

- Treba da vidimo šta je Cvijanović, osim onog famoznog selfija, radila korisno za građane RS-a tokom boravka u SAD-u – rekao je Brčkalo u izjavi novinarima u Banjoj Luci.

Premijerka RS-a Željka Cvijanović izjavila je jučer da je imala sastanke u SAD-u, ali da ne može reći s kim, jer će ih imati i naredne sedmice.

- Naredne sedmice dogodiće se neke važne stvari, pa ne mogu reći s kim sam razgovarala - ustvrdila je ona.

Na pitanje novinara koliko je koštala posjeta SAD-u, Cvijanović je rekla manje nego kad putuje na sastanke s predstavnicima Međunarodnog monetarnog fonda.

(Fena)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.