1.3.2017. 9:33
0
Skupština ZDK razmatrala nacrt Zakona o radu FBiH
Skupština Zeničko-dobojskog kantona utvrdila je svoje mišljenje u okviru procedure za donošenje nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o radu Federacije Bosne i Hercegovine.

Mišljenje Skupštine Zeničko-dobojskog kantona u okviru ove procedure utvrđeno je uvažavajući, predhodno data mišljenja resornog kantonalnog ministarstava koja je prihvatila Vlada Kantona, a koja su i sastavni dijelovi mišljenja koja je utvrdila i Skupština Kantona radi provođenja daljnje propisane procedure na nivou Federacije Bosne i Hercegovine.

Na sjednici je razmatrana i inicijativa za donošenje Zakona o izmjeni i dopuni Zakona o porezu na promet nekretnina, ali ova inicijativa nije dobila potreban broj glasova poslanika u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona da bi bila prihvaćena.

Radno zasjedanje 38. sjednice Skupštine Zeničko-dobojskog kantona je, nakon druge tačke, prekinuto zbog nedovoljnog broja prisutnih poslanika i sjednica će biti nastavljena nakon što Kolegij skupštine, u skladu s poslovnikom, dogovori nastavak sjednice.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.