25.3.2017. 14:33
0
Požar u pogonu preduzeća u Goraždu: Vatru gasili vatrogasci i građani
Velika materijalna šteta uzrokovana je požarom koji je danas oko podneva zahvatio pogon za proizvodnju namještaja goraždanskog preduzeća „FA“.
U gašenju vatre, koja je zahvatila visokozapaljive materijale za proizvodnju namještaja, učestvovali su pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Goražde i radnici preduzeća „FA“, a ubrzo su im se priključili i vatrogasci iz preduzeća „Ginex“, cisterna Javnog komunalnog preduzeća „6. mart“, te veliki broj građana i prijatelja vlasnika preduzeća Damira Trga.

Nakon nadljudske borbe s plamenom i dimom požar je ugašen, piše Avaz.

Osim straha kod radnica, koje su u trenucima izbijanja požara radile u prostoriji za šivenje namještaja, povrijeđenih nije bilo, a tokom gašenja na licu mjesta je dežurala medicinska ekipa Urgentnog centra Kantonalne bolnice Goražde.

Uzroci požara za sada su nepoznati, a na pogonu je pričinjena velika materijalna šteta, piše Avaz.

(Alen Avdić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.