5.4.2017. 17:52
0
Upao u ordinaciju u Kozarcu i udario doktoricu nogom u glavu
Pripadnici Policijske stanice Kozarac uhapsili su mještanina Edina Kevca (40), osumnjičenog da je B.G., doktoricu iz Banjaluke, nogom udario u glavu, usljed čega je ona zadobila povrede i potres mozga.

Nad njim je izvršena kriminalistička obrada, uz pomoć koje je, zajedno sa drugim preduzetim mjerama, utvrđeno da se napad dogodio juče, kada je i prijavljen.

"Utvrđeno je da je osumnjičeni E.K. došao sa kćerkom u prostorije Doma zdravlja u Kozarcu, kako bi joj bila ukazana medicinska pomoć. Dok su joj medicinari pružali pomoć, osumnjičeni je udario nogom u vrata ordinacije, koja su bila zatvorena", saopšteno je iz policije, prenose NEzavisne.

Potom je, kako stoji, ušao u ordinaciju i zatim doktoricu, koja je bila na dužnosti i pružala pomoć kćerkici, udario nogom.

"Usljed udarca B.G. je zadobila povrede glave i potres mozga, zbog čega se obratila u prostorije bolnice JZU 'Dr Mladen Stojanović' u Prijedoru, gdje je privremeno i zadržana", naveli su iz policije.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.