4.5.2017. 11:48
0
Upozorenje za korisnike BH Telecoma na području općine Ilidža
Od početka godine, a naročito u posljednjih mjesec dana, na području općine Ilidža je zabilježeno otežano odvijanje telekomunikacijskog saobraćaja zbog učestalih krađa imovine BH Telecoma. Nepoznata lica su u više navrata izvršila krađu podzemnih tk kablova zbog čega su korisnici na području općine Ilidža bili onemogućeni u korištenju telekomunikacionih usluga naše kompanije.

Ove krađe su posebno izražene u naseljima Osijek, Blažuj, Vlakovo, Rakovica, Binježevo i rejon Stupa, a u posljednjoj sedmici i u samom središtu općine Ilidža. 

BH Telecom čini velike napore da sanira nastale štete i da zaštiti svoju imovinu. Molimo korisnike za razumijevanje tokom saniranja posljedica napada na imovinu BH Telecoma, obzirom da Policijska uprava Ilidža nema nikakav efikasan način da spriječi ove nezakonite aktivnosti. 

Ovim putem pozivamo građane na saradnju, te molimo da u slučaju da primjete bilo kakve sumnjive radnje koje ukazuju na to da bi moglo doći do krađe kablova, obavijeste BH Telecom na broj 033 639 – 000.

 
BH Telecom
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.