22.5.2017. 15:35
0
Ivanić: Puna podrška Borenoviću i Crnatku
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je u svjetlu veoma oštre razmjene riječi između lidera PDP-a Branislava Borenovića i ministra vanjskih poslova BiH Igora Crnatka s jedne i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijerke RS-a Željke Cvijanović s druge strane, da njegove stranačke kolege Borenović i Crnadak imaju njegovu punu podršku.

Razlika između te dvije strane je u tome što su Borenović i Crnadak govorili isključivo o ozbiljnim temama i stvarnim problemima, dok se druga strana, gospodin Dodik i posebno gospođa Cvijanović, utrkivala u uvredama. Povijest je pokazala i to je svima jasno da oni koji vrijeđaju zapravo nemaju argumente - rekao je Ivanić.

Kazao je da bi bilo dobro da se politički život u Republici Srpskoj vrati u raspravu argumentima, a ne u raspravu uvredama.

- Nadam se da će svi doći pameti i tako raditi, jer je to jedini način kako se stvari u Republici Srpskoj mogu promijeniti. Moje stranačke kolege  Borenović i  Crnadak imaju moju punu podršku - rekao je Ivanić.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.