25.5.2017. 9:51
0
Tuzlaci uhvaćeni u krađi parfema
Djelatnik zaštitarske agencije "Sector" prijavio je u srijedu Policijskoj postaji Mostar Centar da su u drogeriji DM, koja se nalazi u Ulici braće Fejića u Mostaru, u krađi parfema uhvaćene dvije osobe, izvijestio je MUP HNŽ-a na svojim internetskim stranicama.

Policijska patrola utvrdila je na mjestu događaja da se radi o M.Đ. (1989.) i J.M. (1982), oboje iz Tuzle.

Kod spomenutih kradljivaca pronađeni su ukradeni parfemi, a oni su lišeni slobode.

U protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je devet  prijava.

Tijekom istog razdoblja iz oblasti javnog reda i mira registrirana su četiri prekršaja, a iz oblasti sigurnosti prometa dvije prometne nezgode u kojima nije bilo ozljeđenih osoba.

(FENA/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.