29.5.2017. 10:03
0
Mektićeva čestitka povodom Međunarodnog dana mirovnih operacija
Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić uputio je čestitku povodom Međunarodnog dana mirovnih operacija, 29. maja, svim pripadnicima i pripadnicama policijskih službi iz Bosne i Hercegovine koji se nalaze u mirovnim misijama Ujedinjenih naroda.

Istovremeno je svima uputio pohvale i zahvale za iskazan profesionalizam, predanost i hrabrost koju iskazuju obavljajući svoje svakodnevne poslove u okviru različitih mandata mirovnih misija.

- Ovom prilikom se s poštovanjem prisjećamo svih pripadnika i pripadnica iz policijskih službi u BiH koji su u prošlosti učestvovali u mirovnim misijama, doprinoseći tako uspostavljanju mira i sigurnosti u kriznim područjima u svijetu. Njihov angažman širom svijeta, od Istočnog Timora, Haitija, Sudana, Liberije, Kipra... zasigurno je doprinio jačanju međunarodnog ugleda Bosne i Hercegovine, ali i policijskih agencija iz kojih dolaze - navodi se u Mektićevoj čestitki, saopćeno je iz Ministarstva sigurnosti BiH.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.