2.6.2017. 11:39
0
Uskoro rješenje problema sa izdavanjem bh. pasoša
Problem sa isporukom repromaterijala koji se koristi za izradu pasoša uskoro bi trebao biti riješen. BHRT saznaje da bi do normalizacija isporuke pasoša za bh. građane trebalo doći sredinom ovog mjeseca.

Ovakav ishod će uslijediti nakon sastanka koji su ove sedmice održali predstavnici Agencije za identifikacijska dokumente BiH i predstavnici Milbauera, firme koja izrađuje pasioške knjižice.

Podsjećamo, građani BiH koji su u aprilu pdnijeli zahtjev za izdavanje pasoša još uvijek ga nisu dobili, čime je probijen zakonski rok od mjesec dana za izdavanje ove putne isprave.

(BHRT)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.