16.6.2017. 11:08
0
Ronaldo napušta Real i Španiju zbog utaje poreza?
Portugalski časopis A Bola izazvao je pravu buru nakon što je objavio da Cristiano Ronaldo želi napustiti Real Madrid i Španiju zbog optužbi za utaju poreza.

Navodno je špansko tužilaštvo pokrenulo proces protiv Portugalca zbog utaje poreza u visini 14,7 miliona dolara, u periodu od 2011. do 2014. godine, a prijeti mu dvije do sedam godina zatvora.  

Ronaldo je ranije novinarima Deportes Cuatra rekao da je ''njegova savjest čista'', a iza igrača stao je i klub koji je u saopćenju naglasio da je uvjeren u njegovu nevinost. Portugalac je navodno već obavijestio čelnike Reala o namjeri da napusti državu.

Kao moguće destinacije za nastavak velike karijere napadača spominju se PSG i Manchester United.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.