21.6.2017. 11:10
0
Zenički gradonačelnik nagradio 102 najbolja maturanta
Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović priredio je tradicionalni prijem i uručio nagrade za 102 najbolja zenička srednjoškolca, koji su kao najbolji maturanti oslobođeni polaganja maturskog ispita.

- Vi ste tokom protekle četiri godine napravili nešto rijetko, što ne može svako uraditi, i pokazali ste potencijal koji treba ovom gradu. Sve ste postigli svojim znanjem i odricanjem, zato nastavite i dovršite to što ste počeli i vratite se ovom gradu. Kroz vas vidim svijetlu budućnost Zenice - kazao je prije uručenja nagrada gradonačelnik Kasumović.

U protekloj školskoj godini iz 11 zeničkih srednjih škola izašlo je 1.007 maturanata, od kojih će većina nastaviti školovanje na fakultetima.

(Fena/Alen Avdić) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.