12.7.2017. 11:12
0
U toku je čišćenje korita Miljacke
U toku je čišćenje korita rijeke Miljacke na dijelu od Drvenije do Ćumurije na području Općine Stari Grad.

Uklanja se izraslo rastinje, nakon čega se nanosi sredstvo koje će spriječiti rast korova. Potom će zidovi korita rijeke biti oprani od nataloženog mulja i otpada, te će se izvršiti fugiranje.

Zaključak o izvršenju tih radova donio je Općinski štab civilne zaštitite Stari Grad, usljed izraslog rastinja i šiblja u koritu rijeke, te pojave zmija i glodara. 

Prva faza radova izvodi se na dijelu od Drvenije do Ćumurije, a u drugoj fazi radovi će biti produženi do brane Bentbaša, saopćeno je iz Općine Stari Grad Sarajevo.

(FENA/Merima Druškić) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.