28.7.2017. 10:06
0
Kreće Bingostars turneja
Bingo u potrazi za kupcima s muzičkim darom

Svake godine ljeto bude obilježeno nekim muzičkim hitom, da li na lokalnom, regionalnom ili pak planetarnom nivou, poput sveprisutnog Despasita. Među pjesmamakoje u BiH svi pjevuše tako se ovoga ljeta našao i hit “U Bingu Bingosi”, iz radionice vodećeg bh. trgovačkog lanca.

Nakon što su se u kampanju uključili poznati bh. muzički izvođači, red je došao i na kupce širom BiH.

U sklopu Bingostars turneje kupci, bez obzira na dob, spol i bilo kakvu drugu opredijeljenost moći će pokazati svoj talenat. Posjetioci trgovina imat će priliku da u karaoke stilu snime svoju verziju pjesme “U Bingu Bingosi”. 

Turneja počinje 28.jula u tržnom centru Kolodvorska, od 15 do 21 sat. Naredna akcija je u objektu na Stupu 29. jula od 12 do 20 sati, dok je 4. avgust rezerviran za Vogošću, gdje će kupci moći pokazati svoje glasovne sposobnosti u terminu od 15 do 21 sat.

Bitno za napomenuti  je da će učesnici bez obzira na kvalitet svoje izvedbe biti nagrađeni, dok će najbolji od njih sudjelovati u promotivnom videu čime će turneja biti zaokružena.

U godini u kojoj je postao tržišni lider, domaći trgovački lanac ne prestaje sa zanimljivim iznenađenjima za potrošačekoje poziva da se odazovu u što većem broju. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.