17.8.2017. 18:30
4
Vibor Handžić traži da se Tariku Dautoviću i vijećnicima dostavi karta Općine Stari Grad s ulicama koje joj pripadaju
Vijećnik Naše stranke u Općinskom vijeću Stari Grad Vibor Handžić pokrenuo je inicijativu upućenu općinskim službama da se vijećnicima Starog Grada dostavi karta Općine s ulicama koje joj pripadaju. Spomenutu inicijativu je pokrenuo nakon što je vijećnik Tarik Dautović najavio promjenu naziva ulice u drugoj sarajevskoj općini.

- Važno je da vijećnici u Općinskom vijeću Stari Grad znaju koje ulice pripadaju našoj Općini te da svoje inicijative pokreću u skladu s nadležnostima i u svrhu zaštite interesa građana koji su ih izabrali. Ohrabrujem kolegu Dautovića da pokrene inicijative koje će donijeti dobrobit našem Starom Gradu - kazao je Handžić. 

Poručio je da će biti mnogo više koristi od rekonstrukcije ulica u padinskim dijelovima grada i povezivanja izoliranih dijelova općine te da je izuzetno važno fokusirati se na probleme Starog Grada, a ne nanazive ulica u općini Centar, saopćeno je iz Naše stranke. 

(Fena)

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.