23.9.2017. 13:29
2
SDS poručio Dodiku: Dolazi vrijeme odgovornosti
Srpska demokratska stranka (SDS) tvrdi da je napad predsjednika SNSD-a Milorada Dodika na člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića “odraz frustracije zbog ogoljavanja njegove politike obmana”.

- Zna dobro Milorad Dodik da je njegova partija u Parlamentu BiH izglasala zakone o Sudu i Tužilaštvu BiH, kao što zna da se nikakve međunarodne okolnosti nisu promijenile da bi se odustalo od referenduma osim što se on uplašio – navodi se u saopćenju SDS-u.

Milorad Dodik zna jako dobro, kako se dodaje, da Mladen Ivanić nije imao vremena da, kako on kaže, ''spava'' jer je morao “ispravljati brojne brljotine funkcionera SNSD-a, od izvoza oružja u Ukrajinu, do 'ubrzanog NATO puta' čiji su pregaoci bili Nebojša Radmanović, Nikola Špirić i Ana Trišić-Babić”.

SDS poručuje Miloradu Dodiku “da je vrijeme laži i manipulacija" prošlo te da dolazi vrijeme odgovornosti.

(FENA/Merima Druškić)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.