9.10.2017. 13:47
2
Predsjednik Srbije o presudi Naseru Oriću: Životi Srba očigledno nisu vrijedni kao životi drugih, srpska suza nema roditelja
Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je u povodu oslobađajuće presude Naseru Oriću da će Srbija morati sama da se bori za pravdu, ali i pozvao na suzdržavanje od teških riječi.

"Životi Srba očigledno nisu vrijedni kao životi drugih. Srpska suza nema roditelja", kazao je Vučić, prenosi RTS.

Ministarstvo pravde će reagirati na oslobađajuću presudu Oriću, najavio je srbijaski predsjednik na konferenciji za novinare, dodajući kako je o tome razgovarao s premijerkom Anom Brnabić i ministricom pravde Nelom Kuburović.

"Pozivam Srbe da i zbog ove presude, kao i poslije onoga što se meni dogodilo u Srebrenici, ne pokažu i ne izgovore nijednu težu riječ protiv naših komšija Bošnjaka, da gradimo prijateljstvo s njima i da zajedno sa njima gradimo budućnost", kazao je Vučić.

(Fena)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.