26.11.2017. 11:13
0
Crnadak na sastanku šefova vlada zemalja centralne i istočne Evrope i NR Kine
Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak, kao član delegacije Vijeća ministara BiH, učestvovat će na 6. sastanku šefova vlada zemalja centralne i istočne Evrope i Narodne Republike Kine, koji će biti održan 27. i 28. novembra u Budimpešti (Mađarska).
U sklopu sastanka, Crnadak će se sastati s ministrom vanjskih poslova Narodne Republike Kine Wang Yiem. Ministri će tom prilikom potpisati sporazum između Vijeća ministara BiH i Vlade NR Kine o međusobnom ukidanju viza za nosioce običnih pasoša, koji predviđa ukidanje viza za sve nosioce putnih isprava BiH i NR Kine, najavljneo je iz Ureda za odnose s javnošću MVP-a BiH. 

(Fena/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.