7.12.2017. 17:00
0
Novogodišnja noć je posebna za sve, a građani Sarajeva kao i svake godine jedva čekaju javni doček i zvijezdu koja će ih uvesti u najluđu noć
Kako se bliži kraj godine, građani sve više počnu razmišljati gdje i kako će provesti novogodišnj noć, a da je to finansijski isplativo.

Kako bi vam olakšali taj posao u nastavku teksta ćemo vam napisati ponude za hotele, restorane, i klubove u Sarajevu.

Javni (besplatni) doček nove godine u Sarajevu, će biti postavljen kod SSC-a, tačnije na Trgu Bosne i Hercegovine, dok će građane glavnog grada, ali i turiste u Novu godinu uvesti Zdravko Čolić i Crvena jabuka, a građani će kao i prošle godine uživati tri noći, i to 30. i 31. decembra te 1. januara 2018. godine.

Hotel Hollywood organizuje doček za novu 2018. godinu sa all inclusive ponudom i cijenom od 100 KM po osobi, a goste će zabavljati Faruk Duran

Hotel Saray ima cijenu od 50 KM po osobi, sa kompletnim menijem i pićem koji se plaća posebno, a osoblje i goste u novu 2018. godinu će uvesti Hasiba Agić i Ermin Redžić & Band.

Hotel Europe i Berin Buturović & Band uvesti će u novu 2018. godinu sve goste, sa cijenom od 150 KM po osobi.

Hotel Radon Plaza sa svojom ponudom je tu ako želite da u novu godinu uđete sa stilom i uživate u dvodnevnom ili trodnevnom boravku, uz prijatnu atmosferu i jako bogat Novogodišnji program u Kongresnoj dvorani ili  rotirajućem restoranu "Plava prizma", a goste će zabavljati: Fatmir Sulejmani, Amna Keskin i Alem Kadić sa bendom.

Hotel Holiday će goste u novu 2018. godinu uvesti Enes Begović i gost iznenađenja, sa aranžmanom za dvije osobe po cijeni od 288 Eura u superior sobama, a u cijenu je uključeno: dva noćenja sa gala doručkom za dvije osobe, korištenje bazena i fitnesa, parking ali i gala večera za najluđu noć u godini, muzika uživo sa jednom od najpopularnijih zvijezda regiona...

Za mlađu populaciju smo izdvojili nekoliko klubova

Sloga sa cijenom od 10 KM nudi konzumaciju grickalica i hladne plahte, a goste će uvesti u Novu 2018 godinu DJ kao i svake godine.

Underground i bend Undergrounder za cijenu od 15 KM nudi interesantnu noć i ulazak u novu 2018 godinu za one koji vole taj tip proslave.

Jazz Club Monument sa cijenom od 10 KM po osobi zajedno sa Sarajevo Party bendom nudi gostima nezaboravnu noć i ulazak u 2018 godinu sa raznovrsnom muzikom. 

Pitali smo gradjane Sarajeva gdje oni planiraju provesti Novu godinu o sigurnosnoj situaciji, ali i šta misle o Javnom dočeku nove godine i Zdravkom Čolićem kao gostom. Međutim i pored raznovrsne ponude gradjani sarajeva najradije biraju kućnu varijantu  ili eventualno izlazak na Javni doček.

Pogledajte video prilog i poslušajte šta su nam rekli:

Novinarka: Ajla Hurko
Snimatelj i montažer: Almir Biber



  

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.