16.12.2017. 14:25
0
Dvorani 'Mirza Delibašić' nova fasada do kraja godine
Sanacija sjeverne fasade Dvorane "Mirza Delibašić" bit će završena do Nove godine, ukoliko vremenske prilike budu dozvoljavale - potvrdio je Feni direktor Kantonalnog preduzeća "Skenderija" Amer Kapo.

Naglasio je da izgled te dvorane neće biti promijenjen te da će biti obojena isto kao i Dom mladih. Za sanaciju 2.000 kvadratnih metara, dodao je Kapo, izdvojeno je oko 31.000 KM.

Kapo je također najavio raspisivanje tendera za nabavku mobilne ledene plohe koja je planirana rebalansom budžeta u iznosu od 1,2 miliona KM za potrebe održavanja EYOF-a 2019. godine, ali i za vanjski prostor na platou ispred Skenderije.

(FENA/Ajla Hurko)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.