26.12.2017. 16:55
0
Sarajevo: Od Nove godine besplatni termini klizanja u parku Hastahana
Posjetioci ''Sarajevo Holiday Marketa'' moći će od Nove godine koristiti besplatne termine klizanja na klizalištu u parku Hastahana - rekao je na današnjoj konferenciji za medije jedan od organizatora ''Sarajevo Holiday Marketa'' Nedim Lipa.

- U četvrtak na ovom klizalištu imat ćemo druženje sa Brankom Đurićem Đurom, kada ćemo podijeliti paketiće za štićenike Udruženja ''Pomozi.ba''. Ovakve manifestacije pomažu u kreiranju specifične praznične atmosfere u glavnom gradu BiH - rekao je Lipa. 

U saradnji sa Općinom Centar pokrenut je projekt osvjetljavanja nekoliko javnih površina.

Načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić ističe da će besplatni termini klizanja biti organizovani od 1. januara do 11. februara naredne godine, te da će Sarajevo dobiti i nove lokacije za klizanje.

– Ovom prilikom pozivam sve društveno odgovorne kompanije da uzmu učešće u ovakvim aktivnostima. Za narednu godinu najavljujem da ćemo osigurati više lokacija u centru za klizanje, a radi se o parku kod Druge gimnazije, na Trgu djece Sarajeva ispred BBI Centra, te na platou Kulturno-sportskog centra na Skenderiji, s čime se želimo približiti organizaciji adventa u Beču ili Zagrebu, kao najboljih u Evropi - kazao je Ajnadžić.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.