2.1.2018. 15:19
1
Građani RS na društvenim mrežama: Ne želimo da se Ceca vozi helikopterom od naših para
Dolazak srbijanske pjevačice Svjetlane Cece Ražnatović helikopetreom Vlade bh. entiteta RS u privatni ugostiteljski objekt „Drama“ u Banja Luci tokom novogodišnje noći izazvao je oštre rekacije opozicije, a podijelio je i javnot u tom dijelu Bosne i Hercegovine.
Pjevačica je na svom Facebook profilu objavila fotografiju iz helikopetra, uz poruku da u Banja Luku dolazi sa stilom.
Poslanički klub Partije demokratskog progresa u Narodnoj skupštini Republike Srpske zatražio je danas od Vlade Republike Srpske da hitno odgovori je li tačno da je helikopter Republike Srpske u novogodišnjoj noći dovezao pjevačicu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banja Luci.

Poslanički klub PDP zahtijeva hitan odgovor na pitanje - za koje tačno potrebe je 31. decembra 2017. i 1. januara 2018. godine korišten helikopter u vlasništvu Republike Srpske, a koji je pod direktnom nadležnosti Kabineta predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Iz SDS-a su podsjetili da je Vlada građane zadužila za 9,4 miliona KM za kupovinu novog helikoptera, da će kreditno zaduženje za novo vozilo Helikopterskog servisa plaćati građani Republike Srpske, ali da sada građani plaćaju i privatna putovanja pojedinaca.

Korisnica društvene mreže Facebook Sanja Duka ispod pjevačicine fotografije piše: „Ne obraćaj Ceco pažnju na negativne komentare, puno te ljudi voli i podržava.“

Lazarka Lala Džajić piše: „Bog da vas čuva.“ 

Ilija Djokovic piše da Cecino ime kriminal, te da je jedna Srbija ako joj je uzor žena koja je bila udata za kriminalca.

Dragan Indja piše da mu smeta „što se doticčna pjevaljka vozila helikopterom koji plaćaju porezni obveznici RS“. „Dakle ja ne zelim da se moje pare troše na vozanje pjevaljki“, dodaje Dragan.

(NAP/Alen Avdić)
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.