2.1.2018. 21:40
3
Ceca odgovara: Nisam došla helikopterom, nego mojim Q7
Nakon što je opozicija u Narodnoj skupštini bh. entiteta Republike Srpske zatražila od Vlade da hitno odgovori da je li tačno da je helikopter bh. entiteta RS u novogodišnjoj noći dovezao Svetlanu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjaluci, srbijanska pjevačica otkriva šta se zapravo krije iza snimka koji je uzburkao regionalnu javnost.

Ceca poručuje da su napisi pojedinih medija u bh. entitetu RS tendenciozno smišljeni i da je na novogodišnji nastup došla svojim automobilom.

“Ja nisam došla helikopterom, nego mojim Q7. Pošto sam dio sredstava uplatila u humanitarne svrhe u (bh. entitetu) Republici Srpskoj, moj dugogodišnji prijatelj Boban Kusturić je predložio da nas provoza iznad Banjaluke. To je jedina istina. Takođe, vratila sam se u Beograd svojim autom”, istakla je Ražnatovićeva za “Kurir“…

Podsjetimo, poslanici PDP zahtjevali su danas hitan odgovor na pitanje za koje tačno potrebe je 31. decembra 2017. i 1. januara 2018. godine korišten helikopter u vlasništvu bh. entiteta Republike Srpske, a koji je pod direktnom nadležnošću Kabineta predsednika bh. entiteta RS.


Svetlana Ceca Ražnatović u helikopteru Vlade bh. entiteta RS – Facebook

“S obzirom na to da su se pojavili skandalozni medijski napisi, kao i fotografija koja to dokazuje, na kojima se jasno vidi da je helikopter Helikopterskog servisa (bh. entiteta) RS dovezao pjevačicu Cecu Ražnatović na nastup u noćni klub, od Vlade (bh. entiteta) RS tražimo da razjasni da li će i na koji tačno način biti opravdano trošenje novca za ovaj let”, navodi se u saopštenju PDP-a.

Istovremeno, iz Srpske demokratske stranke (SDS) danas su najoštrije osudili to što Vlada bh. entiteta RS zloupotrebljava Helikopterski servis za potrebe dolaska pjevačice Svetlane Cece Ražnatović na novogodišnji nastup u privatnom ugostiteljskom objektu u Banjaluci, navodi “Fena”.

“O dolasku Cece Ražnatović na nastup u privatni ugostiteljski objekat u Banjaluci, helikopterom plaćenim novcem građana (bh. entiteta) RS, svjedoče fotografije i snimci na Facebook i Instagram profilima srbijanske pjevačice”, saopšteno je iz ove stranke.


(Admir Oručević)

3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.