18.1.2018. 9:49
0
Delegacija Evropskog pokreta u posjeti nerezidentnom ambasadoru Indije
Delegacija Evropskog pokreta u BiH i Općine Zavidovići danas će se u Budimpešti sastati s nerezidentnim ambasadorom Indije za BiH Rahulom Chhabrom i šefovima odjela za ekonomsku i kulturnu suradnju.

Kako je saopćeno iz ove organizacije, delegacija iz BiH, u kojoj su predsjednik Evropskog pokreta Predrag Praštalo, predsjednik Općinskog vijeća Zavidovići Redžo Seferović i predsjednik Sportskog saveza općine Zavidovići Elvir Starčević,  prije susreta s indijskim ambasadorom posjetit će Ambasadu BiH u Budimpešti, kojom prilikom će razgovarati sa ambasadorom Aleksandrom Dragičevićem.

Saradnja Evropskog pokreta i Općine Zavidovići sa Ambasadom Indije, kao i posjeta ambasadora Rahula Chhabre ovom gradu u sklopu obilježavanja Dana Indije u BiH, dogovorena je tokom održavanja Sajma turizma u Sarajevu, gdje je Indija bila zemlja partner.

Načelnik Općine Hašim Mujanović je pružio punu podršku projektu "Dan Indije", tako da će Općina preuzeti pokroviteljstvo nad svim planiranim aktivnostima u Zavidovićima 2. februara.

(FENA/Ajla Hurko)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.