19.1.2018. 12:20
0
Novalić primio u oproštajnu posjetu ambasadora Srbije u BiH
Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić primio je danas u sjedištu Vlade FBiH u Sarajevu u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Srbije u BiH Stanimira Vukićevića.

U prvom planu su bili bilateralni odnosi dviju zemalja i jačanje saradnje, posebno na ekonomskom planu, u čemu je izražena obostrana spremnost za razvoj i unapređenje.

Razgovarano je i o zajedničkom nastupu Bosne i Hercegovine i Republike Srbije na trećim tržištima za šta postoji dosta mogućnosti, posebno u zemaljama Zaljeva.

Premijer Novalić poželio je ambasadoru Vukićeviću puno sreće i uspjeha u nastavku diplomatske karijere i uručio mu prigodan poklon u znak sjećanja na završetak njegovog drugog četvorogodišnjeg mandata u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

(FENA/Ajla Hurko)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.