12.2.2018. 20:35
0
Iz HNS-a poručuju: Izmjena Izbornog zakona nije ključno pitanje za Hrvate. Odlaze nam mladi, a sela i gradovi su opustošeni
Hrvatski narodni savez BiH oglasio se u ponedjeljak priopćenjem za javnost u kojem odbacuje tvrdnje čelnika HDZ-a BiH i Hrvatskoga narodnoga sabora da su izmjene Izbornoga zakona u ovom trenutku ključno nacionalno pitanje za Hrvate u BiH.

"Moramo biti svjesni da ima važnijih životnih pitanja kao što je odlazak na tisuće mladih ljudi iz BiH zbog čega su i mnoga hrvatska sela i gradovi opustošeni, a zbog čega povijesnu krivicu snosi i vrh HDZ-a BiH, odnosno čelništvo Hrvatskog narodnog sabora", navodi se u priopćenju.

 Hrvatski narodni savez pozvao je vrh HDZ-a BiH, ali i druge političke aktere u BiH da prestanu, kako navode, manipulirati i izluđivati javnost te da sjednu za pregovarački stol i pokažu volju i umijeće za kompromisom koji bi smirio napetosti i omogućio pristojnu izbornu kampanju i provedbu izbornih rezultata.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.