24.2.2018. 8:36
0
Villarreal suspendirao Semeda zbog optužbi za pokušaj ubojstva i otmicu
Španjolski Villarreal suspendirao je svog nogometaša Rubena Semeda (23) nakon što je optužen za pokušaj ubojstva i otmicu.

"Užasnuti smo zločinima za koje je optužen. Iako poštujemo presumpciju nevinosti, odlučili smo suspendirati Semeda sve dok se ovaj slučaj ne riješi", objavio je španjolski premijerligaš na svojoj službenoj stranici..

Semedu je u četvrtak određen pritvor bez mogućnosti plaćanja jamčevine zbog optužbi koje ga terete.

Branič Villarreala Ruben Semedo uhićen je prije nekoliko dana zbog sumnje da je, uz prijetnju pištoljem, oteo, svezao, tukao i držao u svojoj kući jednu osobu u Valenciji. Žrtva se žalila da je bila zaključana u sobi nakon što je onesposobljena, a Semedo mu je navodno ukrao ključeve od stana u koji je ušao i počinio teško razbojstvo. Navodno je bilo i pucnjave iz vatrenog oružja.

(FENA/Ajla Hurko) 




0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.