22.3.2018. 13:04
0
Potraga za Davidom Dragičevićem, roditelji nude 100.000 KM za informacije
Potraga za nestalim Banjalučaninom Davidom Dragičevićem (21) nastavlja se i danas, a njegovi roditelji su Facebooku ponudili nagradu od 100.000 maraka onome ko kaže gdje je njihov sin.

Ovo je peti dan potrage za Dragičevićem, čiji je nestanak prijavljen 18. marta.

Grupa građana okupila se kod "Euro Benz" pumpe u naselju Starčevica odakle su se zaputili prema Poniru gdje će zajedno s policijom krenuti u potragu za ovim mladiće.

"Nesto se desilo, David nije odlutao! Ko nam dostavi informaciju gdje je David dobiće nagradu od 100 000 KM!!! Molim vas dijelite", stoji na Facebook profilu.

Dragičević je od kuće otišao 17. marta oko 19 časova, a posljednji put je viđen u nedjelju oko 3.30 časova kada je izašao iz jednog noćnog kluba u Banjaluci, a nestanak je prijavljen sutradan.

U momentu nestanka Dragičević je na sebi imao crnu jaknu, tamno plave farmerke i smeđe cipele. Ima i prepoznatljivu frizuru, takozvane dredove.

U potragu za dvadesetjednogodišnjakom od tada su se, osim policije i roditelja, uključili i brojni građani koji se svakodnevno okupljaju u nadi da će pronaći mladića.

Istovremeno potraga za Dušicom Božić
Portparolka Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je "Srni" da policija više od mjesec dana traga za Dušicom Božić iz Laktaša koja se 19. februara udaljila u nepoznatom pravcu od mjesta stanovanja u Karađorđevoj ulici u Laktašima. 

Ona je navela da broj lica koja učestvuju u potrazi zavisi od meteoroloških uslova i angažovanja specijalnih jedinica. 

Markanovićeva je pozvala građane da, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa licima za kojima se traga, o tome odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu ili da pozovu besplatan telefonski broj 122, prenose Nezavisne.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.