24.3.2018. 8:39
4
Zastupnik Košarac novinaru nudi 100 KM za prilog o Aleksandri Pandurević, te traži 'napad' na Mektića i Ivanića
Aleksandra Pandurević, zastupnica u Predstavničkom domu Parlamenta BiH na svom Twitter nalogu objavila je screenshotove prepiske svog kolege iz SNSD-a Staše Košarca i novinara sa RTRS-a.

"Kako Košarac pakuje priloge o Ivaniću , Mektiću i meni za 100 KM", napisala je Pandurević.

"Košarac je takav kakav je, ali ne zaboravite da RTRS pripada i vama", dodala je Pandurević na svom Twitter profilu.

Informaciju odnosno screenshotove je navodno dobila iz samog RTRS-a. 

"Čestiti ljudi sa RTRS-a večeras me obavijestiše da Klošarac novinaru nudi 100 KM da smisli priču za mene i udari“, napisala je zastupnica .

U prepisci stoji da Košarac nalaže nepoznatoj osobi da se "jače udara" u kritičkim prilozima usmjerenih ka članu Predsjedništva iz RS-a Mladenu Ivaniću i ministru sigurnosti BiH Draganu Mektiću. Također, nalaže da prođe informacija o prodatoj šumi kod Tarčina koja je bila u vlasništvu Aleksandre Pandurević, naglašavajući kako nije bitno da li je istina ili ne. 

(Alen Avdić)

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.