7.4.2018. 14:21
1
Iz KO SDA poručili Skaki: Ponudili ste novi životni prostor za sve građane BiH, sve ono sto je ideja SDA sklopili ste u djela
Predsjednik Kantonalnog odbora Stranke demokratske akcije Sarajevo Asim Sarajlić, u ime Kantonalnog odbora SDA Sarajevo, uputio je čestitku gradonačelniku grada Sarajeva Abdulahu Skaki povodom otvaranja Trebevićke žičare.

- Jučerašnjim otvaranjem ponudili ste novi životni prostor za sve građane Bosne i Hercegovine. Sve ono sto je ideja i želja SDA sklopili ste u djela. Za nas sve Trebevićka žičara je simbol novog početka i putokaz naših nastojanja. Mnogi od nas su sudionici vremena kada smo na istim obroncima branili svoju zemlju i Sarajevo. Šesti april 2018. ostat će upamćen kao dan koji će voditi nove generacije pravcima ispravnih vrijednosti. SDA je ponosna jer njeni mladi kadrovi pretvaraju davno uspostavljene vizije u djela koja su vidljiva svakom pojedincu. Vama lično i Vašim suradnicima želimo puno uspjeha u daljnjem radu - stoji u čestitki upućenoj gradonačelniku Skaki, saopćeno je iz KO SDA Sarajevo.

(Fena / Haris Ahbabović)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.