17.4.2018. 12:44
0
Ozbiljna prijetnja za građane Sarajeva: Na stijeni „Orlovača“, na ušću Moščanice u Miljacku, prijeti veliki odron kamenja
FOTO: GSS
Na stijeni „Orlovača“, na ušću Moščanice u Miljacku, prijeti veliki odron kamenja koji se može u svakom trenutku odlomiti i pasti na šetalište, kojim svakodnevno prolazi veliki broj građana Sarajeva.

Odron koji prijeti predstavlja opasnost za penjače i zaljubljenike u penjanje, ali puno veća opasnost je za prolaznike, šetače, trkače, bicikliste, motoriste, posebno za porodice sa djecom, odnosno sve one koji po lijepom vremenu uživaju u ovom šetalištu, piše na zvaničnom sajtu GSS-a.

U toku prošle sezone pomenuti dio je bio obilježen, a u toku 2013. godine jedan dio je i očišćen od nestabilnih komada kamena. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.