20.4.2018. 12:15
0
Bosić nakon propale sjednice: Predizborna kampanja uveliko traje
Hitna sjednica Predstavničkog doma PS BiH koju je tražio Klub SNSD-a danas nije održana zbog nedostatka kvoruma. Na sjednici se pojavilo samo 11 zastupnika i to SNSD-a, Saveza za promjene i HDZ BiH. Ni nakon pauze od pola sata, nije bilo moguće osigurati kvorum. Od 13 zastupnika iz RS-a na sjednicu ih je došlo osam, a nisu se pojavili Borislav Bojić, Miroslav Milovanović, Đorđo Krčmar i Dušanka Majkić.

Mladen Bosić, predsjedavajući Doma je kazao da je po Poslovniku morao sazvati ovakvu sjednicu iako je evidentno da predizborna kampanja uveliko traje. On je dodao da će u skladu s Poslovnikom ovakve zahtjeve i dalje ispoštovati, ali samo do mjeseca septembra.

- U septembru ovakve sjednice neću zakazivati - kazao je Bosić.  


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.