21.5.2018. 9:35
0
Zbog popravke kvarova dijelovi Sarajeva bez vode
Danas će, kako je saopšteno iz KJKP “Vodovod i kanalizacija”, zbog popravke kvarova na vodovodnoj mreži dolaziti do poremećaja u vodosnabdijevanju na području Sarajeva.

“Do poremećaja u vodosnabdijevanju dolazit će u sljedećim naseljima: Dolac Malta, Socijalno, dio Butmira, Panjina kula, Grdonj, naselje Centrotransa, Stupsko brdo, dio Hrasnice, Toka, Džeka, Dio Ilidže, Sedrenik, Kobilja Glava, Koševsko brdo, te u ulicama: Krka, Kalemova, Avde Jabučice, Goruša, Gorica, Alipašina, Patriotske lioge, Nusreta Fazlibegovića, Kaukčijina, Nedžada Mušića.

U toku dana, doći će do kratkotrajnog isključenja snabdijevanja vodom zbog popravke kvarova u šahtovima u sljedećim ulicama: Kodžina, Alibega Firdusa, 105. Brigade, Osik i Grbavička.

Očekujemo stabilizaciju u vodosnabdijevanju oko 17 h”, saopšteno je.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.