21.5.2018. 11:58
0
Brending konferencija i ove godine organizuje Young Lions takmičenje
Young Lions B&H i ove godine okuplja novu generaciju kreativnih zvijezda u usponu, kako bi odmjerili snage i bili dijelom globalnog Young Lions takmičenja u Kanu. Mladi lavovi kreativne industrije u BiH svoju Young Lions priču mogu započeti takmičenjem u kategorijama Design i PR, ali i u okviru nove kategorije Digital.
Takmičarski timovi, sastavljeni od dvoje mladih agencijskih ili nezavisnih profesionalaca do 30 godina, imaju priliku da se takmiče na nacionalnom nivou, te osvoje šansu za predstavljanje Bosne i Hercegovine na svjetskom Young Lions takmičenju.

"Nakon prošlogodišnjeg prvog i jako uspješnog Young Lions B&H takmičenja, nastavljamo sa kreiranjem prilika za mlade profesionalce u kreativnoj industriji. Ove godine smo proširili takmičarske kategorije, dajući priliku i mladim stručnjacima koji se bave digitalnim marketingom.  Cannes Lions festival mjesto je susreta najvećih stručnjaka naše industrije i samo biti tamo i upiti tu silnu kreativnu energiju je sjajno iskustvo. Ono što daje dodatnu vrijednost cijeloj Young Lions priči jeste dimenzija društvene odgovornosti. Sav strateški i kreativni materijal, produciran tokom takmičenja, ustupa se na korištenje partneru takmičenja, projektu Market Makers.” – izjavio je Haris Mujanović, Account Director u agenciji Via Media.

Priliku da osvoje jedinstvenu nagradu u vrijednosti 10.000,00 KM i predstavljaju Bosnu i Hercegovinu na prestižnom Cannes Lions festivalu dobiće samo najbolji od najboljih. Ukoliko imate manje od 30 godina i spremni ste na izazov, prijavite se! Vaše radove ocjenjivaće tim najuglednijih profesionalaca kreativne industrije u regiji: Davor Bruketa, Ljiljana Boljanović, Maja Đozo i Ivona Jurilj.

Informacije o prijavama, koje traju do 28. maja, kao i ostala pravila takmičenja, potražite na OVOM LINKU.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.