26.5.2018. 18:15
0
Asocijacija 'Poslovna žena' prikupila pomoć za migrante u centru Salakovac
Regionalna asocijacija poduzetnica 'Poslovna žena' je organizirala prikupljanje pomoći za migrante u centru Salakovac kod Mostara.

Predsjednica asocijacije, Dženita Zirdum je kazala da su time na određeni period osigurali hranu i higijenske potrepštine za Crveni križ grada Mostara, koji zbrinjava migrante u centru u Salakovcu.

Pomoć je dostavljena tačno po potrebama, rekao je sekretar CK grada Mostara Alen Kajtaz, i dodao da osim hrane dostavljena je nova obuća i dio garderobe za djecu i ostale korisnike kampa.

Inače, Crveni križ grada Bihaća i Crveni križ grada Mostara zbrinjavaju migrante i vode brigu o njima. Na nedavno održanoj vanrednoj sjednici Predsjedništva CKFBiH, jedan od zaključaka bio je da očekuju da nadležne institucije preuzmu svoju ulogu.

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.