12.6.2018. 13:11
0
Tužioci danas prezentiraju dokaze: Hoće li Selmir biti pušten na slobodu
Tužilaštvo Ušaka trebalo bi danas odbrani prezentirati dokaze koji se odnose na uhapšenog bh. studenta Selmira Mašetovića. On je pritvoren u Turskoj 22. maja, zbog sumnji da je sljedbenik Fethulaha Gulena (Fethullaha).

Husein Mašetović, Selmirov otac, rekao je jučer da će danas biti razmotren zahtjev da se njegov sin brani sa slobode, piše Avaz.ba

- Tako mi je rekla advokatica. Ona čeka neke dokumente iz Ankare. Tražit će da se Selmir pusti na slobodu. Vjerujemo da nemaju dokaze. S nestrpljenjem čekam da mi se jave. Nema ovdje nikakvog djela, to tvrdimo od prvog dana – kaže Husein.



(Lejla Trle)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.